Wij zijn er klaar voor!

Ongedwongen, behulpzaam en vriendelijk. Dat is MEER Outdoor! Wij geloven dat actief met elkaar buiten zijn leidt tot onverwachte en betekenisvolle ontmoetingen en ervaringen die je leven verrijken.

Bekijk locaties

Aangenaam...

Als je houdt van buiten. Van water, wind en elkaar… Dan is samen een outdoor onderneming runnen geen gek idee. Wij zijn Jos en Tirza van der Welle. Wij bieden je MEER Outdoor.

In 2021 werkten wij al veel met mensen: Jos als bedrijfskundige, Tirza als psycholoog en trainer. Maar we verlangden om meer buiten te zijn…met anderen! Daarom verbouwden we een oude surfshop aan het Grevelingenmeer tot een nieuwe surfschool en vergaderlocatie. Al snel breidden we uit met teambuilding op diverse locaties.

Maar ten diepste is ons bedrijf zoveel meer: een plek van ontmoeting. Waar een goed gesprek je plotseling verder brengt in het leven. Een werkplek voor jongeren. Die met ons groeien in karakter en vaardigheden.

Kom je mee naar buiten? Samen ontdek je meer!

PERSOONLIJK

Wij zijn toegankelijk en leggen makkelijk contact. We zien jou en nemen je wensen serieus. We stellen ons flexibel op om altijd maatwerk te leveren.

ACTIEF

Kom in beweging, probeer iets nieuws en stap uit je comfortzone. Wij laten je hart sneller kloppen. Even uit je hoofd en in je lijf!

GOED GEREGELD

Wij zorgen dat alles goed geregeld is, wij denken mee met je wensen en zijn een betrouwbare partner. Je kunt je ontspannen en gaan genieten.

PLEZIER

Bij ons kun je nieuwe dingen proberen, buiten spelen en mooie herinneringen opdoen. Wij toveren een glimlach op je gezicht!

SAMEN

Samen bereik je meer dan alleen, samen dúrf je meer dan alleen. Leer elkaar beter kennen.

Groepen Activiteit MEER Outdoor

Bij jou in de buurt!

MEER Outdoor verzorgt teambuildingsactiviteiten aan de Grevelingendam, onze eigen locatie in Bruinisse. En ook in Rockanje, Voorne aan Zee, Brielle en op de Brouwersdam in Ouddorp. Of op een locatie in overleg.

Stel ons je vraag