Bamboe Bouwen 

Ben je op zoek naar een uitdagend teamuitje? Bij Bamboe Bouwen daag je je collega’s uit om een zo hoog mogelijk kunstwerk te bouwen.

Bamboe Bouwen is een teambuildingsactiviteit waarbij je met bamboe materialen een zo hoog mogelijke toren bouwt die tegelijkertijd een stevige bouwstructuur heeft. Door bamboestokken met elastiek aan elkaar te verbinden kun je met gemak een toren van meer dan 5 meter hoog bouwen! Een korte uitleg is vereist, maar wanneer je het eenmaal doorhebt bouw je zo een flinke toren.

De combinatie van fysieke inspanning, ruimtelijk inzicht en samenwerking zorgt ervoor dat je met elkaar een mooie prestatie neerzet. Is jouw team creatief en vindingrijk genoeg om een solide bouwwerk te maken?

Bamboe Bouwen

Deze activiteit boeken!

Kenmerken:

 • Locatie op strand, bos of naar keuze
 • Groepsgrootte van 10 tot 100 personen
 • Geschikt voor zowel jong (vanaf 10 jaar) als oud
 • Duur is 20 tot 60 minuten
 • Prijs vanaf €25 p.p.
 • Ook in combinatie met spelprogramma’s

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Reserveer direct of kom gewoon aanwaaien. Voor contact kan je ons bereiken via +31 (0)6 – 1812 4211.

  Ik heb interesse of vragen over...

  Andere Opties

  Bamboe Bouwen is een teambuildingsactiviteit die goed gecombineerd kan worden met Beachgames, GPS-tocht of Boogschieten. Wil je liever een spelprogramma doen met elkaar? Kies dan voor Cuba Libre, Outdoor Escape, Winter Games of Expeditie Robinson.

  We denken graag mee om het beste programma op te stellen. Stuur ons je aanvraag en we reageren doorgaans binnen 24 uur.

  Bamboe Bouwen Teamuitje