Outdoor Escape

Bij Outdoor Escape ontsnap je in teams van 5-7 personen gewapend met een GPS en een tablet met daarop een speciale app uit het bos. Maar daarvoor moet je eerst de verstopte opdrachten oplossen! 

Na en lange tijd in een zwaar beveiligde gevangenis te hebben gezeten zijn jullie ontkomen aan de bewaking. Maar wat is de snelste weg om te ontsnappen uit het bos? Tijdens de ontsnappingsmissie is er een geheime organisatie die verschillende materialen en hints voor jullie achter hebben gelaten om zo succesvol te kunnen ontsnappen. Er is echter wel gevaar, er zijn meerdere gevangenen die van deze materialen gebruik willen maken. Welk team lukt het om als eerste het ontsnappingsplan te ontcijferen en het bos te ontvluchten?

Deze activiteit boeken!

Kenmerken:

 • Locatie in het bos
 • Groepsgrootte van 10 tot 70 personen
 • Geschikt voor zowel jong (vanaf 10 jaar) als oud
 • Duur is 2 tot 2,5 uur
 • Prijs vanaf €29,95 p.p.

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Reserveer direct of kom gewoon aanwaaien. Voor contact kan je ons bereiken via +31 (0)6 – 1812 4211.

  Ik heb interesse of vragen over...

  Andere Opties

  Outdoor Escape is een compleet spelprogramma, het is geschikt voor alle seizoenen: ook de winter! We bieden als spelprogramma ook Expeditie Robinson en Cuba Libre aan. Voor een teamuitje kan je ook losse activiteit combineren. Denk aan Boogschieten, GPS-tocht of Strandparcours.

  We denken graag mee om het beste programma op te stellen. Stuur ons je aanvraag en we reageren doorgaans binnen 24 uur.